Storsejl.dk

Sydhavs Krydstogt

Drømmer du om at opleve et krydstogt som for 100 år siden, med “eget” sejlskib og besætning, som tager dig fra sted til sted, mens du bare nyder livet ombord? Her er muligheden!

Danske farvande er i verdensklasse når man vil sejle med sejl: Få bølger og jævn vind. Havnelivet er i særklasse og offentligt tilgængeligt hvilket er uhørt i de fleste yachthavne i verden.  Endelig er oplevelserne på Danmarks sydhavsøer både mange og varierede. Så hvorfor ikke bruge de 9.000 kroner som alene flybilletten til Caribien koster – på hele Krydstogtet med Lady Marple! 

Kokken har landlov

Turen starter i Svendborg og går fra søndag til fredag og er “all-inclusive” (øl/vin/alkohol undtaget). Da både skipper og kok har boet mange år i Frankrig, bliver du ikke skuffet over de kulinariske indslag. Vi stævner ud hver morgen senest kl 9.00 og sejler 4-5 timer hver dag. Vi ligger for anker eller i havn efter ønske og behov.Katja er kok og mon ikke Katjas 18 år i Frankrig kan ses og smages på menuen? Skipper har +50 års sejlerfaring fra sejlads på hele den nordlige halvkugle, og kokken har vandret de franske alper tynde med og uden gæster, så husk vandrestøvlerne hvis dette også kunne friste!

Udgangspunktet for Krydstogtet er Lady Marple, en italiensk Ferretti 53 med alle moderne fornødenheder om bord, heriblandt tre dobbelt kahytter. 

Kurset er inklusiv: Dobbeltkahyt (inkl. lagner/betræk/håndklæder), morgenmad, frokost & aftensmad, (onsdag aften undtaget), kaffe/the og sodavand, diverse snacks.

Der kan desuden købes alkoholfri øl, alm. øl & vin om bord.

andre skibe kan også være flotte

Varighed: Søndag kl. 12.00 til efterfølgende fredag kl. 12.00

Efter kurset vil du vide noget om de danske sydhavsøer, havneliv i Danmark, madlavning ombord og sejlerliv i særdeleshed:-)