Storsejl.dk

Sejl Stort Skib

Lady Marple

Går du med overvejelser om at skifte din nuværende båd på 8-12 meter ud med en større, og vil du godt prøve at sejle “stort” inden du køber? Her kan du prøve kræfter med en 17 meter Ferretti på små 30 tons med to Mercedes motorer, lysmaskine, aircondition, radar, el sejl og spil. Du får lov at lægge til og fra med begge sider, lærer at udnytte vind og strøm til din fordel, sætte sejl og alt andet som du kan være i tvivl om. Tag din partner/ ægtefælle med – det lønner sig!

Kurset inkluderer 2 x 4 timers sejlads på Lady Marple og derudover behovsanalyse samt gennemgang af potentielle bådtyper/modeller og markeder at erhverve. Skipper har tidligere drevet Skandinaviens største Procurement konsulentfirma og selv kontraheret 6 både i DK og 5 både uden for DK i størrelsen 31 – 84 fod.

Told Myndigheder kommmer ombord ved Den Helder ¨NL¨

Kurset er inklusiv: Sejlads, kaffe/the og sodavand, diverse snacks samt 4 times rådgivning om bådvalg og køb.

Varighed: 17.00 – 21.00 og foregår ud fra Hornbæk Havn

Efter kurset vil du kende – og have prøvet – de væsentligste forskelle på en 5 tons og en 30 tons båd i forhold til sejlføring, havnemanøvre samt forskelle under sejl. Du vil desuden have en uvildig rådgiver når og hvis du ender med at købe et større skib.